Воскресенье, 12 Мая 2024, 14:19
Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Здесь может быть ваша реклам. Занять
Меню сайта
Закладки
Оф. странички
Группа Brazzaville
Статистика сайта
Фотографий: 76
Новости: 2119
Статьи: 48
Тесты: 25
Соц.опрос
Как Вы оцениваете состояние школ города Донецка?
Всего ответов: 37
Новое на форуме
Вопрос администрации
Новый адрес сайта indon.in.ua
Небольшие, но приятные обновления....
 
Главная » 2010 » Октябрь » 26 » Проїзд у донецьких маршрутках подорожчає на 50%
13:30
Проїзд у донецьких маршрутках подорожчає на 50%

У донецьких маршрутках може зрости вартість проїзду. Перевізники вже підготували відповідні документи. Тарифи на таксі в Донецьку виросли на кілька гривень. «Зазвичай я платила 29 грн за поїздку з бул. Шкільний до дитячої поліклініки на старому Планетарії і назад. Зараз за таку ж поїздку з простоєм 10 хвилин беруть на 5 гривень більше», - розповіла донеччанка Тетяна Турянська. «З мене здерли 30 грн за 10-хвилинну поїздку від перетину Куйбишева і Ленінського до жд/вокзалу. Раніше за це брали не більше 25-ти», - каже донеччанин Євген Карпенко.

Таксисти заперечують, що послуги значно подорожчали. «Можливо, брали завищений тариф під час сильних злив, які були останнім часом», - пояснили в диспетчерській однієї зі служб. Факт подорожчання не заперечують в Донецькій обласній профспілці таксистів. «Подорожчання в межах 5%. Але я не бачу прецеденту, тому що тарифи підвищили деякі служби, які утримували їх на рівні 2007-2008 рр. Тепер вони їх підняли в середньому з 2 грн 60 коп до 2 грн 80 коп за кілометр, а також тариф за посадку збільшився з 15 до 16 грн (тобто поїздка на відстань 10 км обійдеться на 4 грн дорожче)», - повідомив Віктор Гула, голова обласної профспілки. За його словами, в майбутньому, можливо, тарифи піднімуться ще на 25-30 копійок. «За оцінками експертів саме на стільки підніметься ціна на паливо», - пояснив він.

Підвищити тарифи на проїзд збираються і власники маршрутних таксі, повідомляє «novosti.dn.ua». Вони готують документи до міськради з економічним обгрунтуванням. «У планах підняти ціну на 50 копійок (зараз проїзд коштує від 1 до 4 грн, тобто подорожчання складе від 13 до 50%). Документи до міськради підготовлені на 80-90%», - заявив донецький перевізник В'ячеслав Мельников. За його словами, робота маршруток стала нерентабельною з кількох причин. «Зокрема, солярка подорожчала з 4 грн 70 коп до 6 грн 80 коп. Мінімальна зарплата збільшилася з 485 грн до 904 грн. У таких умовах ціна на проїзд не може залишитися на колишньому рівні», - заявив він.
«ИнфоДон» По материалам: ngo.donetsk
Категория: Общество | Просмотров: 674 | Теги: тариф транспорт ціна новини Донецьк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Юля   (26 Октября 2010 22:24) [Материал]
Какое мне дело до солярки? А качество перевозки?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Последние новости
Информационный портал ДОНЕЦК © 2009-2024 При копировании материала, ссылка обязательна
Поиск по сайту
Вход пользователей
Логин:
Пароль:
Погода за окном
Курс валют
Курсы НБУ на сегодня
Читатели говорят
Совесть:
«Спілка будівельників Донбасу" - это коррумпированная организация, занимающаяся только склоками по заказу своих работодателей (коим является один из самых внушительных и самых наглых застройщиков г.Донецка). Эта организация инициирует и провоцирует множественные скандалы, самым подлым образом играя на непросвещенности и безграмотности жильцов близлежащих домов, выбирая людей преимущественно пенсионного возраста, далеких от знания законодательной базы в строительстве.

Олеся:
Мне 15лет. Я добрая, воспитанная, ответственная. Ищу работу на лето с зарплатой от 1200грн в месяц. Живу возле Ж/Д вокзала. 0997882314 звоните!

анжелина:
Больше заниматься нечем

Heiffencebima:
'

Артур:
тел.0958542798

Артур:
я парень ищу работу срочно (кроме работы промолтера) в донецке мне 15 лет

Праздники
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Последние записи
Добавить объявление

[Автомобили] [Бизнес, сотрудничество]
[Бытовые товары] [Для офиса]
[Компьютеры] [Лесная промышленность]
[Металлы] [Нефть, газ, уголь]
[Продукты питания] [Промышленное оборудование]
[Прочие товары] [Связь и телекоммуникации]
[Строительство] [Услуги в разных сферах]
[Химия] [Разное]

Категории раздела

Яндекс.Метрика

Используются технологии uCoz