Пятница, 03 Мая 2024, 15:38
Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Здесь может быть ваша реклам. Занять
Меню сайта
Закладки
Оф. странички
Группа Brazzaville
Статистика сайта
Фотографий: 76
Новости: 2119
Статьи: 48
Тесты: 25
Соц.опрос
Анализ аудитории сайта infodon.at.ua. Укажите ваш возраст?
Всего ответов: 57
Новое на форуме
Вопрос администрации
Новый адрес сайта indon.in.ua
Небольшие, но приятные обновления....
 
Главная » 2011 » Октябрь » 24 » Донеччанин на "Славуті" влетів у натовп
19:06
Донеччанин на "Славуті" влетів у натовп

Одночасно 12 жителів Донецької та Луганської областей травмував минулої п'ятниці водій "Славути". Рейсовий автобус з 48 пасажирами слідував за маршрутом "Маріуполь - Сєвєродонецьк". Він виїхав з міста Горлівки в 11.30, від'їхав від міста 6 км. і зламався. Частина пасажирів вийшла з автобуса. Стоячи на узбіччі перед автобусом, люди курили, розмовляли і чекали закінчення ремонту. Близько 12.30 машина "Славута", що рухалася у зустрічному напрямку - з боку Артемівська, - влетіла в натовп.

За версією слідства винна водійська недосвідченість. За кермом "Славути" перебував 24-річний житель міста Дзержинська (Донецької області), який отримав водійське посвідчення менше року тому. За даними експертизи він був тверезий. На даний момент водій перебуває на підписці про невиїзд.

"Він просто розгубився і не зорієнтувався в ситуації, практично не гальмував", - розповів Сергій Доценок, в.о. начальника ДАІ м. Горлівка.

Частина свідків каже, що легковик мчав з перевищенням швидкості - більше 100 км/год. Інші очевидці виправдовують водія. За їхньою версією на вузькій дорозі водій легковика намагався ухилиться від зіткнення із зустрічною фурою, яка обганяючи автобус, зайняла смугу "Славути". Нібито намагаючись уникнути зіткнення з фурою, водій "Славути" різко вивернув кермо.

"Автобус зупинився на небезпечній ділянці (де як раз виїзд з повороту), з якоїсь причини "Славуту" підкинуло на дорозі і боком понесло на автобус. Машина була некерована, вона перетнула зустрічну і зачепила пасажирів на протилежному узбіччі. Водій "Славути" їхав з дружиною і трирічним сином. Він надавав першу допомогу постраждалим", - розповів очевидець.

Серед жертв - дружина водія та 11 пасажирів рейсового автобуса. Травмованим людям - від 14 до 63 років.

Більше за всіх постраждали студентки Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов Аліна Ткаченко, Ольга Корецька і Каріна Гаврилова.

П'ятикурсниця Карина знаходиться в комі. У Олі перелом шийки стегна і черепно-мозкова травма, їй вже зробили складну операцію. Другокурсниця Аліна отримала забої внутрішніх органів.

"40 студентів вирушили здавати кров, але потрібно багато грошей на медикаменти, - розповіла голова студентської ради Яна Большакова - Оля перебуває на лікуванні в Горлівці, Карина в Артемівську, а Аліна в Сєвєродонецьку. Життя Каріни та Аліни знаходяться в небезпеці. Їхні сім'ї витрачають на лікування по тисячі гривень на день і потребують термінової матеріальної допомоги".

З питання надання матеріальної допомоги в інституті просять звертатися до голови студентської ради - Яни Большакової. Телефон: (095) 853-73-99.






Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/406204">Gazeta.ua</a>
«ИнфоДон» По материалам: http://gazeta.ua
Категория: Происшествия | Просмотров: 943 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Последние новости
Информационный портал ДОНЕЦК © 2009-2024 При копировании материала, ссылка обязательна
Поиск по сайту
Вход пользователей
Логин:
Пароль:
Погода за окном
Курс валют
Курсы НБУ на сегодня
Читатели говорят
Совесть:
«Спілка будівельників Донбасу" - это коррумпированная организация, занимающаяся только склоками по заказу своих работодателей (коим является один из самых внушительных и самых наглых застройщиков г.Донецка). Эта организация инициирует и провоцирует множественные скандалы, самым подлым образом играя на непросвещенности и безграмотности жильцов близлежащих домов, выбирая людей преимущественно пенсионного возраста, далеких от знания законодательной базы в строительстве.

Олеся:
Мне 15лет. Я добрая, воспитанная, ответственная. Ищу работу на лето с зарплатой от 1200грн в месяц. Живу возле Ж/Д вокзала. 0997882314 звоните!

анжелина:
Больше заниматься нечем

Heiffencebima:
'

Артур:
тел.0958542798

Артур:
я парень ищу работу срочно (кроме работы промолтера) в донецке мне 15 лет

Праздники
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Последние записи
Добавить объявление

[Автомобили] [Бизнес, сотрудничество]
[Бытовые товары] [Для офиса]
[Компьютеры] [Лесная промышленность]
[Металлы] [Нефть, газ, уголь]
[Продукты питания] [Промышленное оборудование]
[Прочие товары] [Связь и телекоммуникации]
[Строительство] [Услуги в разных сферах]
[Химия] [Разное]

Категории раздела

Яндекс.Метрика

Используются технологии uCoz